arrow-left

Svi članci

Elevating Women in leadership

Objavljeno
13.07.2023

Lugera potiče inkluziju i poziva na rodnu ravnopravnost stoga u suradnji s LHH održava program Elevating Women in Leadership.

Jedan od ključnih koraka u podizanju žena vođa je razbijanje stereotipa koji su stoljećima oblikovali društvo. Adecco Hrvatska se može pohvaliti kako izvršnu funkciju obavlja žena, naša generalna direktorica Nikolina Radić. 

Međutim, iako se svijet razvija, žene i dalje uzimaju smo malu porciju vodećih pozicija u poslovanju. Prema istraživanju, 2018. godine tek je 24% vodećih pozicija pripadalo ženama.  

Podizanje žena vođa je ključan korak ka stvaranju inkluzivnog, ravnotežnog i naprednog društva.  

Kako ćemo to napraviti? 

  • Kroz razbijanje stereotipa 
  • Osiguravanje obrazovanja i mentorstva 
  • Promjenu organizacijske kulture  
  • Slavljenje uspjeha ženskih vođa 

 

Možemo izgraditi svijet u kojem su žene priznate i cijenjene za svoj puni potencijal. Lugera osobito njeguje spomenute korake, potiče inkluziju i poziva na rodnu ravnopravnost te u suradnji s LHH održava program Elevating Women in Leadership. Kroz diversity i inclusion programe pomažemo pojedincima i kompanijama da naprave iskorak u ovom iznimno važnom segmentu poslovanja.

Stoga smo ove godine odlučili podijeliti nagradu programa Elevating Women in Leadership inženjerki godine. 

Neka podizanje žena vođa postane prioritet, jer svaka žena zaslužuje priliku da blista i doprinese društvu na svoj jedinstven način. Više o programu saznajte tako da nas kontaktirate putem obrasca ili nam se javite na info@lugera.upvision.site.

Kontaktirajte nas

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas u što kraćem periodu mogli kontaktirati.

Naš kontakt

Pročitajte također